2011-09-05 | 15:13:58

Första måndagen i en ny månad.

Första måndagen varje månad så provar de ngt som jag tror är ett larm. Det låter ungefär såhära "TJUUUUUUUUUUUUUUUUUT" några gånger med jämna mellanrum.
Varje gång jag hör det så tänker jag att "aha nu är det första måndagen i en ny månad". Jag skulle förmdilgen tänka så även om larmet gick en vanlig blå onsdag.
Jag minns någonstans långt bak i huvudet att jag tror man ska stänga alla dörrar och fönster och slå på radion. Men vilken kanal har jag ingen aning om.
Undrar hur många som egentligen skulle reagera om larmet kom någon annan dag än första måndagen i varje ny månad. Jag tror som sagt var inte att jag skulle göra det.
Och nu till den stora fråga.
Vad händer om det verkligen är skarpt alarm DEN FÖRSTA MÅNDAGEN I EN NY MÅNAD ??!!

Svenska folket utrotat och världen går vidare.

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT.

Kommentarer
Tina skrev:

Provning



Signalen Viktigt meddelande testas fyra gånger per år, första helgfria måndagen i mars, juni, september och december, klockan 15.00. Information ges i Sveriges Radios samtliga radiokanaler strax före detta klockslag och när provet är avslutat. En sju sekunder lång ton ljuder och följs av en 14 sekunders paus, sedan ny ton, ny paus och så vidare under två minuter. Efter en längre paus (cirka 90 sekunder) hörs sedan den 30 sekunder långa "faran över"-signalen. Provtillfällena initieras från den lokala räddningstjänsten som kan fjärrstyra utrustningen från brandstationen men även från skyddade beredskapsanläggningar.



:D

2011-09-05 | 16:11:25
URL: http://tinalind.blogg.se/
Tove skrev:

Vet du att jag tänkte exakt samma sak jag också idag xD Det dröjde en evighet innan jag ens förstod att ljudet fanns där, och sedan ännu en evighet innan det kopplade att "aha,just det, det där är ett larm.." :P

2011-09-05 | 19:35:59
URL: http://www.trollflicka.blogspot.com
Jennie och Norah skrev:

Det är Ante som säljer via företaget.Färsk broccoli direkt från landet,så satans god!! =)

Är du intresserad av att köpa så finns det!

40:-/påse och det är rättså mycket.Mums! =)

2011-09-05 | 20:53:35
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback