2011-09-25 | 11:25:54

Update.

Vet. ringde efter att hon hade gått morgonronden.
Diesel har inte kräkts eller haft diarré sedan igår. Kontrast har de gjort två varv, första varvet gick det väldigt snabbt, men det hade sedan funkat som det skulle. De ska pröva ge honom lite foder klokan ett, och om de funkar ska ha få varannan timme. De kan dock inte säga om jag får hämta hem honom idag riktigt än. Runt sex trodde hon att hon skulle ha ett besked. Hon sa flera gånger att han var en väldigt snäll "liten" vovve. Men tydligen hade han väldgt snabba reflexer, vilket de hade fått erfara då han inte riktigt ville vara med på en behandling de hade genomfört. ;).
Skönt att höra att han inte kräkts ngt i natt. Nu håller jag bara tummarna att magen lugnat ner sig och att han får behålla maten. Att det "bara" är en rejäl magsjuka.
Att han är en väldigt snäll hund, visste jag ju redan. Men det är alltid roligt när andra märker det också.

Det har inte varit någon bra helg får Coop-hundar. Sörvågs lilla fina Cato hade fått höften ur led och hamnade också på kliniken. Så de låg där båda två, våra små grisar. Har pratat med T idag och Catos höft är där den ska vara igen, men han får stanna till i morgon.
Tänk om de var som oss människor, då kunde de iallafall hålla varandra sällskap.

Tror jag ska bädda ner mig lite. Inte många timmars sömn i natt.
Har precis pratat med mamma, mormor sov där igår. De fick inte heller så många timmars vila. Jag var ut en sväng igår, köpte mamma lite gotta och kramades lite. Jag kände mig så liten, så det var skönt att krypa upp i mammas famn.


Kommentarer
Monica skrev:

Hoppas han repar sig nu! Inge roligt när ens alltid trogna vän blir sjuk.. Om än det aldrig är roligt att lämna sin hund hos veterinären så är det ändå en trygghet att veta att han är i goda händer.

Hoppas han får komma hem snart och att han är pigg igen!

Tänker på dig!

Kram!

2011-09-25 | 12:36:45
URL: http://moonkan.blogg.se/
Sandra skrev:

Men huvaligen lillkillen... Vet hur jobbigt de är när ens vän blir sjuk. Hoppas han tillfrisknar snart och komma hem till er glad i hågen! Jag håller verkligen alla mina tummar och tår att han ska bli frisk snart och få komma hem till er! <3 Kram på er!

2011-09-25 | 21:28:26
URL: http://sohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback