2011-09-05 | 12:31:36

Sömn och wordfeud.

När jag kom hem från jobbet igår var jag helt slut som artist. Ont i nacken, huvudet och höften. Så jag damp ner i soffan och där låg jag nästan resten av kvällen.
Sa till mig själv att jag var tvungen att sova ut idag, eftersom jag hela helgen dragits med en trötthet. När jag vaknade idag så försökte jag tvinga mig själv att sova vidare, men det gick helt enkelt inte. Upp för att titta på klockan......11.00 !! Hm dags att stiga upp kanske.

Seg i kroppen även idag, men idag tror jag att det beror på att jag helt enkelt sovit FÖR MKT. 8-9 timmar är det ultimata för mig.
Aja nog om min sömn.....utan nu ska vi prata lite Wordfeud !!
Hade läst om det på FB och hört talas om det. Men egentligen inte greppat vad det handlade om. Tills jag läste Karins blogg då laddade jag genast ner det och tvinga mamma att spela mot mig på pappas IPhåne. I was hocked !! Så nu upptar det lite för mkt av min vakna tid, men jag måste ju. Skyddar mig själv genom att säga att det är ju faktiskt bra för tankeverksamheten. Jag är inte särskilt vass och får för det mesta dygnpisk, men kul är det !!


För er som ännu inte fastnat i träskert så kan jag berätta att det är typ som alfapet och man spelar online mot andra lika galna människor !!

Någon som är sugen på en match ??!! Adda mig Jensan. mkt viktigt med punkten i slutet annars kan ni få spela mot vilken tattare som helst !! =).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback