2012-04-10 | 10:17:43

Min påsk i ord.

Jag har haft en bra påsk. Jag har kunnat vara lugn, utan att bli rastlös.
Försökte lägga in en massa bilder från helgen igår, men blogg.se vägrade att ladda upp den, så det får bli senare.

I lördags så hämtade mor och far upp mig och vi åkte till Öjebyns påskmarknad. Det var ungefär fem försäljare där och ja, man kan väl säga att det inte var någon hit direkt. Istället åkte vi hem till Munkis, hämtade med hundarna såklart. Där delades de ut påskägg, solades, busades och sovs lite hockey. Kusin med familj kom föbi, och Rasmus hade med sig påskägg till pojkarna. Så roligt att se honom umgås med hundarna nu, även om han fortfarande har lite respekt för dem, så är han inte längre rädd. Kom hem lagom slut men glad och somnade i soffan.
Söndag började med en lång härlig morgonpromenad, passade på att lägga in löpning i den också. Tog isen på väg tillbaka hem, och hundarna sträckte ut. Mös lite på balkongen i solen innan jag tog en favorit i repris och det blev Munksund hela dagen. Strålande sol, korvgrillning och en hel del bus. Och återigen klarade jag av att bara ligga och må gott i långa stunder.
Den har varit en ritkigt bra påsk, det måste jag säga. Avsaknaden av bil har ju gjort att man fått välja bort vissa saker tyvärr, men det är svårt när jag inte kan låna mammas bil när jag har hundarna. 

Idag vaknade jag upp lite söndagslö. Det snöar häftigt ute och himlen är grå. Ska och jobba klockan ett, så jag har en stund på mig att vakna till. Men jag känner att batterierna är laddade och jag är redo för en ny arbetsvecka.


 
Fina Eskil har somnat i vårsolen. Det är jobbigt att hålla koll på alla korvgrillare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback