2012-04-18 | 11:37:29

Sports.

Jag tog mig en skön vila igår, sov i nästan två timmar. När jag vaknade var jag mindre trött, men inte så mindre grumpy.
Var egentligen inte ens sugen att åka på hockeyn, men visste att när jag väl var där så skulle jag ha roligt. Och det var hur roligt som helst !! Mitt lag, alltså SAIK vann, det var en spännande match där man slets mellan hopp och förtvivlan på Västra Stå. Men det slutade med att vi vann och jublet visste inga gränser !! Adrenalitet pumpade och när vi satte oss i bilen efteråt så kändes det som om jag själv hade varit ute på isen och spelat.
Det är i dess stunder som jag inte förstår att man INTE kan gillar sport, hur man inte kan dras med och skrika som en galning, hejja på sitt lag och bli helt knasigt glad när de sen vinner. Jag förstår inte.

När jag kom hem så var jag lite uppe i varv, så jag avslutade dagen med lite ANTM. I natt har jag dock sovit tungt och länge.
Det började dock att snöa igår igen, och det snöar fortfarande. Jag hade tänkt att bege mig ut på en löprunda, men underlaget känns inte ok. Så vi får se vad jag pysslar på med innan klockan 16, då jag börjar jobba.
Nu ska jag dock dricka dagens första kopp T och läsa lite bloggar.

Go morron !!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback