2012-12-30 | 20:38:12

Hej där.

 
Jag har inte gått i ide, eller försvunnit från jordens yta. Det var dock nära att jag drunknade i alla klappar på julafton !!
Det är bara det att det har varit så sjukt mycket på sista tiden. Visst var jag ledig juldan och annandagen, men då ville jag bara var och ta det lite lugnt efter julhandeln. Sen blev båda hundarna rejält magsjuka och det blev inte många timmars sömn de nätterna.
Senaste veckan har jag jobbat som en gnu, inte för att jag riktigt vet hur en gnu jobbar men jag tror de jobbar mycket och hela tiden, och jag ska jobba två dagar till innan jag får en ledig dag. Långa dagar, många kvällar gör att energin inte räckt till för att blogga. Mamma passade även på att fylla år i fredags så efter att jag slutat klockan 22.00 åkte jag dit för att säga grattis, och stjäla mig en kram eller två.
 
I morgon är det alltså sista dagen på 2012. Om andra är Grinchen när det gäller jul, så kan jag näääästan ta på mig den rollen när det gäller nyår. Jag tycker den dagen mest skapar ångest och besvär. Vart ska man vara, vad för himla fancy stuff ska man äta osv. osv. Men dagen kommer ovasett vad jag tycker så det är bara att gilla läget.
 
Idag slutade jag faktiskt redan klockan fem, så jag hade lite energi kvar när jag kom hem. Passade på att baka lite, saffranskladdkaka med vit choklad finns just nu i ugnen. Och klockan ringde precis, så jag ska gå och ta ut kakan.
Ett längre inlägg om julen kommer senare !!
 
Fick de sötaste grytvantarna ever av mamma i julklapp. De är i silikon är är riktigt smidiga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback