2012-12-09 | 20:50:01

Inget tö på Anna-dagen.

"Om det töar på Anna-dagen så kommer vintern att töa bort".
Ja idag har det då allt annat töat. Så jag håller tummarna att vi får en vit jul !!
 
Granen står med sina ljus och väntar. Men vet ni vad, jag tänker inte klä den ikväll. Även om jag har gott om energi, så vet jag att jag har bara några få timmar i ryggsäcken och att jag ska iväg och jobba i morgon. Alltså har jag beslutat mig att efter detta inlägg ska jag stänga av datorn, mobilen och bara sätta mig i soffan och ta det lite piano.
 
Saffransskorporna fyllde lägenheten med en fantastisk doft. Och de bor nu i en burk i min nya kökshylla. Hade tänkt prova att baka eget knäckebröd, så jag pulsade iväg till Coop. Men väl där insåg jag hur många påsar mjöl jag behöve, och insåg min egen begränsning. Jag tar det på tisdag då jag ska storhandla och har med mig "dramaten".
Pyssel suget fanns dock kvar, och jag provade på att göra en tranbärsmarmelad med vit choklad. Tranbär är ju bara så gott, och vit choklad, ja det passar väl till allt, iallafall i min värld.
 
Blir inga bilder, mina kära iPhone tyckte att dryga 3000 var lite mycket och att jag behövde tömma den. Så det är precis vad jag gör i detta nu.
 
Hoppas ni har haft en bra söndag alla där ute !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback