2012-12-14 | 13:11:56

Snö och mera snö.

Vad jag förstår på folk så är det inte vidare roligt att vara husägare i Pite just nu. Snön fullkomligt vräker ner, och på bara några dagar har det kommit hur mycket som helst.
Eftersom jag bor i lägenhet mitt i stan, och knappt behöver använda bilen, ja ibland går det veckor utan att jag suttit bakom ratten. Så känner jag mig inte särskilt drabbad. Visst kan hundpromenaderna bli en aning blöta och blåsiga, men jag tycker ändå inte att jag har rätt att klaga.
 
Har jobbat eftermiddag i princip hela veckan, vilket gör att mina dagar blir lite konstiga. Kliver upp på morgonen och känner en lätt stress över att hinna med allt innan jag ska och jobba, för att sen inse att jag har flera timmar på mig. Ledig helg, men har erbjudit mig att jobba. Min vänliga chef ordnade så att jag fick vara ledig julafton, juldagen OCH annandagen, så det känns som om jag kan ställa upp nu. Har tänk försöka njuta av julen, vilket jag katastof-misslyckats med tidigare år.
Julgranen står fortfarande halvnaken, endast ljus i sitt hår har den fått. Tanken var att jag skulle klä den efter det att jag hade sett lucia på morgonen. Men läskiga nyheter förstörde dagen, och lite av julstämningen faktiskt. Helt plötsligt kändes det bara onödigt, tråkigt och stressande att göra jul och fira den.
Jag hoppas känslan kommer lägga sig, allt gick ju tack och lov bra. Dock gnager det i mig att även denna julen kommer bli överskuggad av något tråkigt.
 
Nu ska jag inte deppa ner er alldeles !!
Jag vill har era absoluta MÅSTEN på julbordet. Ska bli intressant att få höra vad ni inte klarar er utan. Så var inte blyga, kommentera mera !!
 
 
Munkis i full vinterskrud. Nu är det dock några dm mer snö utanför dörren.

Kommentarer
Molly skrev:

hejhej!
tack för din kommentar och ursäkta sent svar, jag har haft så mkt med skolan att jag int ehar haft så mkt tid.

du undrade om julmat, jag har dels svarat på min blogg under inlägget där du frågade och sedan kan jag tipsa om pintomagasin.se/pintojulrecept.pdf (fungerar inte länken kan du googla "pinto magasin" och därefter kolla i högerspalten på deras sida, där finns goda julrecept)
önskar dig en fortsatt bra vecka. kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback