2012-02-01 | 14:15:24

Cold as ice, ice, ice, baby.

Tro mig, idag är det endast två gulingar som kan få mig att sticka näsan utanför dörren. -18 när vi gick vår morgonprommis. Och egentligen är det väl inte så kallt för en norrlänning, men vintern detta året har varit för snäll, så nu är man inte van.
Efter morgonturen så hoppade jag i säng igen för att värma min frusna kropp, det var även då jag insåg att jag var ledig idag, så jag slöt mina blå och somnade om igen. Väldigt trevligt kan jag upplysa er om.
Nu har vi precis varit ute igen, och jag funderar över om jag ska röja igenom min garderob och försöka sortera lite, eller om jag ska ta en kopp te i soffan.

So many choices my friends !!


Nog saknar man solen, dagar som denna.

Till anonym, mina hundar är från kennel Hjortronmyren.


Kommentarer
M skrev:

Hej! Tänkte jag skulle svara på dina kommentarer :) Jo jag håller med, jag blir ledsen speciellt när jag själv känner mig nöjd.

Jag är hemma, sover som sagt väldigt mycket men det går mot rätt håll så snart ska jag försöka jobba lite och hoppas på det bästa, att hela cirkeln sluter sig :)

2012-02-01 | 14:35:48
URL: http://wordsofasmalltowngirl.blogspot.com
Malla skrev:

kan inte kommentera på ditt senaste inlägg men jag ville bara säga att en finne i nästan är ju inte så coolt. hoppas den försvinner. :P

2012-02-02 | 14:57:11
URL: http://www.monstermalla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback