2012-02-15 | 15:35:23

I run.

Snart ska jag iväg och jobba, och ja det ska faktiskt bli ganska så skönt. Jobbade även igår. Jag känner mig självisk när jag tänker så, att det är skönt att få komma bort från sjukhusets väggar och bara vara ute i den "normala" världen. Men det är det.
Jag vet att jag inte behöver vara på sjukhuset varje dag, men samtidigt vill man underlätta för de närmast anhöriga. Att få ta en paus ibland, gör att man orkar lite mera.

Sen undrar jag lite över hur folk är funtade ibland. Får man veta en hemlighet, eller får lösenord att läsa någons blogg. Sprider man då vidare detta utan minsta tanke på att man faktiskt bryter ett förtroende ?? Jag känner som så, att när någon berättar/ger mig något i förtroende, så litar denna människan på mig. Jag får ta del av något som inte ska ses/höras av alla andra. Töntigt kanske, men jag känner mig lite hedrad då.
Vill jag då bryta detta förtroende, nej.
Jag skulle inte vilja att någon förde vidare saker som jag berättat i förtroende.
Tyvärr verkar det inte som om alla delar denna tankegång.

If you can´t keep a secret, don´t ask for one.


Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Precis!

Jag skulle aldrig någonsin att få för mig att lämna ut ett lösenord! Jag har t.o.m haft kompisar som frågat eftr men jag har vägrat, för det är inte rätt! Det om något är ju sunt förnuft!



Kram på dig!

2012-02-15 | 20:44:15
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Jennie skrev:

Ja tyck du sätt en kudde under magen och ansluter =)

Kram!!

2012-02-16 | 15:34:09
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback