2012-02-21 | 17:13:55

Sömn.

Vet ni vad jag har gjort idag ??!!

Rent åssit är svaret. Kom hem från jobbet, och det blåste lite väl mkt för att en ispromenad skulle kännas aktuellt. Så jag hamnade i soffan med en bok, och sen somnade. Och som jag sov !! I flera timmar, tung och skönt. Inga drömmar som störde. När jag väl vaknade så kändes det som om jag aldrig skulle kliva ur soffan. Såklart tog jag mig upp, men det satt långt inne.
Och visst kan jag ha lite dåligt samvete för att jag inte har gjort nåt vettigare med min eftermiddag. Men ibland måsteman lyssna på kroppen, och min skrek efter sömn.
Så nu känner jag mig lite mindre begagnad, och när jag var ute nyss så var luften underbart härlig. Kändes lite som om jag hade vaknat ur en dvala.

Ingen kan väl ha missat att det är Fettisdagen idag. Jag kommer inte att äta någon Selma idag, jag gillar bara locket och grädden, och det känns onödigt att köpa en och slänga största delen. Mamma pratade om att kanske baka några, och då kan man ju själv välja hur man vill ha den. Ett lock med massa grädde, haha.
Vem som hade bakat bästa semlan i Pite kan ni läsa om HÄR.

Ska snart börja göra mig klar för fackmötet ikväll. Alltid lika intressant att se hur många som kommer. Ofta är det många som gnäller, men ingen som kommer på mötena där saker och ting bestäms, och ingen som vill sitta i klubben.
Kleta lite smink i ansiktet and then I´m off !!


Nästan såhär gott har jag sovit idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback