2012-01-03 | 18:14:34

2012 is here.

Ser man på tisdag och den 3:e januari. Man blir helt dygns- och datumvild i dessa tider tycker jag.

Nyårsafton blev bra, lugn och skön. Vid tolvslaget lyssnade jag på Jan Malmsjö som läste upp "Ring, klocka ring", ja det heter ju något annat men ni fattar va ??!! Och aldrig har jag lyssnat så noga på orden, de betydde något mer i år än att man snart skulle gå ut och skåla in det nya året.
Vid tolvslaget kollade vi på lite raketer, eller ganska många, folk verkar då inte ha dåligt med pengar om vi säger så. Många var det som sände upp Khom Loyer, vilket jag tycker är trevligare, miljövänligare och djurvänligare.
Lilleman älskar ju att se på alla raketer, han fick komma ut en stund men sen tyckte matte att de smällde lite väl mkt så då fick de gå in. Han stod och blängde på mig genom köksfönstret hela tiden och var sådära lagom nöjd när de fick komma ut igen. Men jag vill inte riskera något.
Strax före ett gick vi ner för att själva skicka upp några Khom Loyer, säga hejdå till 2011 och hej till 2012. Diesel sprang efter en hela vägen tills det stod en vägg i vägen, han hoppades nog på att den skulle ramla ner så han skulle få fånga den.

På parkeringen träffade jag en tjej, en tjej som är så fylld av energi att man alltid blir glad av att se henne. Så det såg jag som ett tecken på att mitt år kommer bli fyllt av positiv energi. När Sverige sedan vände och vann VM-matchen mot Ryssland, så såg jag det som ett tecken på att man kan resa sig från det mesta bara man har viljan.

Nyårsdagen så tränade jag på det som jag har svårast med. Att bara ta det lugnt och göra ingenting, UTAN att få dåligt samvete. Så jag låg i soffan och såg lite film, skidor och sånt viktigt.

Igår vaknade jag och mådde sisådär, men eftersom vi skulle inventera på jobbet så kändes det inte som rätt dag att ta en sjukdag. Så jag jobbade, gick hem och sov och sen gick jag tillbaka och jobbade lite till. Funkade bra.
Idag har jag också jobbat, lite piggare än igår men inte helt kry. Ledig i morgon dock, så det ska nog bli bra.

Hoppas ni alla har fått en bra start på det nya året och att ni känner er peppade för att ta er ann alla utmaningar och äventyr som det innehåller !!


Full fart in i det nya året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback