2012-01-23 | 10:36:29

Ny vecka, nya utmaningar.

Måndag och ny vecka igen.
Först ska ni få höra om sömnen min, i andra bloggar läser ni om roliga aktiviteter, här läser ni om Fröken Petterssons sömn.

I fredags så hade jag full rulle hela dagen, bland annat stan med mamma och annat smått och gott. Kvällen spenderade jag i soffan med mina två monster och en film. Jag hade hyrt "A little bit of heaven". Hade läst hos Jennie att den skulle var bra, men lite sorlig. Jag tänkte att det mest var hennes gravidhormoner som talade, visst filmen handlar ju om en sjuk kvinna men ändå. Så fel jag hade, satt här hemma och grinade i min ensamhet, haha det måste ha varit en syn.
Den natten sov jag dock hur gott som helst, bästa natten på flera veckor. Vet inte vad det var som gjorde det, om det var att istället för att sova på soffan som jag gjort senaste tiden, så låg jag ensam i dubbelsängen. Eller vad det nu var, men inga konstiga drömmar eller vaknande en gång i timmen. Nice.
Klev dock upp lite extra tidigt för att gå ut med vovvarna, fast det var knappt att jag fick med dem ut. Slöfockar är de visst !!

Lördag till söndag sov jag ok, inte super. Och natten till idag så drömde jag att jag hotade personalen på Cervera i Lule med pistol, bara för att få se på klockor. Sen gick resten av drömmen ut på att försöka gömma sig för polisen.

Hur som haver, måndag, ledig, men har ändå en del planerat.
Ska även försöka att göra utmaningen som jag fick av Malla igår, men först ska jag ta en promenad i snön som faller och faller och faller och.....ja ni fattar !!

Hello new week !!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback