2012-03-28 | 11:06:48

Bloggdesign.

Jag har funderat på en ny bloggdesign i säkert två år nu. Men eftersom jag är helt värdelös på det själv så måste jag ta hjälp av någon annan.
Har ni några tips på folk som är bra på sånt ??

Ledig hela dagen idag. Och vet ni på fredag har jag tagit ut en semesterdag. Första gången som jag tagit ledig, för att vara precis det, ledig. I vanliga fall är det för att jag har planer som krockar med jobbet. Men inte på fredag. Har 12 outtagna semesterdagar som den första april förvandlas till pengar. Och det är ju ingenting dåligt med det, men samtidigt så kände jag att jag kunde använde åteminstone en till att "semestra". Nu är jag alltså ledig fredag, lördag och söndag. Kan inte komma ihåg när det hände sist, ledig tre dagar på raken. Nästa veckan är ju påskveckan också, då är det fullt ös som gäller på jobbet, så det kan vara bra att ladda batterierna.

EM här i stan har utförsäljning på typ allt. Och även om jag personligen tycker att personalen där är riktigt otrevliga, så tänkte mor och jag åka förbi en sväng och se om det finns något roligt. De skulle ha 50% på alla Yankee Candels, och dem är jag ju lite smått galen i.

Let´s do this !!

Kommentarer
Jennie W skrev:

visst kan du spara 5 dar?

2012-03-28 | 20:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback