2012-03-07 | 12:23:54

Dream a little dream for me.

Jag är så less på att drömma. En dröm per natt ok, men inte en fem-sex stycken som man kommer ihåg. Och hade det varit drömmar om vackra män så hade det väl varit helt ok, men jag drömmar bara en massa konstigheter.

I natt så drömde jag om min älskade farfar. Han levde, men hade en fruktansvärd hosta som gjorde att han hostade upp slem. En fd. vän till mig bodde hos honom och hon hade bestämt hur många påsar slem per dag han fick hosta. Jag var så arg, hur kunde hon bestämma något sånt ??
Sen tog jag ett par snattare på Coop, de hade plockat på sig en hel kundvagn och kvinnar försökte muta mig med en scarf från Hermés.
En dröm handlade om Malla, hon skrattade åt mig så hon inte fick någon luft. Varför vet jag inte. Drömde om henne förra veckan också. Undrar vad mitt undermedvetna försöker säga mig ??

Solen skiner idag, men det blåser rejält. Världe bästa pappa var förbi och räddade världens bästa jacka. Han räddade inte bara jackan, utan även min plånbok.
Igår fixade jag lite vårigt i köket och vardagsrummet. Jag vill ha vitt, vitt och åter vitt. Ljusa färger och sen kan man pynta med lite färg. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag tycker helt plötsligt det är kul med inredning och att göra fint. Kanske har jag fått nån sjuka ??

Nu ska jag dricka en kopp T och se en serie. Jag vet, man ska inte sitta inne dagar som denna. Men en liten stund får jag faktiskt !!





Kommentarer
T skrev:

men du jag hoppas att du tog scarfen?

2012-03-07 | 16:36:41
URL: http://theressorvag.blogg.se/
Malla skrev:

haha, värst vad du drömmer om mig?! :D

2012-03-08 | 09:55:46
URL: http://www.monstermalla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback