2012-03-17 | 06:23:08

Stackars, stackars Jenny.

Sjukt och gnällig som sagt. Jag har legat några timmar i soffan och sett en massa serier. Insåg att jag hade TRE avsnitt av Grey´s osedda. Mysche nice.
Som jag sagt, blir jag irriterad och sur av att vara sjuk, jag blir ful och kantig som en kollega så bra brukar säga. Och just denna helgen känns det extra surt, jobbar hela helgen plus att det är fest i morgon.
Men när jag hade legat i soffan ett tag, så insåg jag att det var ingen som lyssnade på mitt gnäll (förutom min kära far som jag ringde några gånger för att få medhåll) och att det var lika bra att göra något vettigt istället.
Så jag har städat, riktigt gnuggat och putsat alla skrymslen jag kunde hitta. Sitter här ganska så nöjd över mig själv.

Träningsvärken som tagit över min kropp är dock inte från denna världen. Värst just nu är den i armvecken, ett nytt ställe för mig måste jag erkänna. Har försökt kolla in om mina armveck är otränade jämfört med andras, för jag kan ju aldrig tidigare ha kopplat på dem i träningen, så känns det iallafall. Det här med att man ska "träna bort träningsvärken" är svårt när man knappt kan röra sig för den man har. Och nej, jag lovar jag kryddar inte. Jag har ont i magen, benen, rumpan, axlarna, biceps, såklart armvecken och ryggen.
Hm undrar vem som ska hjälpa mig upp i morgon när jag ska ta mig ur sängen för att gå till Coop ??

Nu ska jag sluta försöka få er att tycka synd om mig och terra någon annan, kanske mamma Mu.




Skulle gärna värma mig framför en eld just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback