2012-05-30 | 20:08:47

Såsigt.

Påbörjade ju mitt projekt att fixa till mina utemöbler. Jag vill ha vita, och ja mina som jag har nu är ju inte det minsta vita. Men istället för att köpa nya, så tänkte jag försöka måla de jag redan har. Spara lite peningar ni vet. Först måste man ju tydligen slipa dem lite, så säger då pappa och pappa brukar alltid ha rätt, så det var det jag började med idag. Hade varit iväg och köpt märgben åt hundarna, så de underhöll sig själv så fick matte jobba på. Fy vad jobbigt det var, och hur ont fick man inte i fingrarna ?? Nästan klar, sen är nästa steg att köpa rätt färg och sen kommer ju det roliga, att måla. I like !!

Har ju varit ledig idag, men vädret har verkligen inte varit det bästa. Kallt och blåsigt. Har passat på att göra lite saker inomhus förutom att slipa utemöblerna. I ugnen har jag nu en limpa, provade att kasta i lite av det som fanns hemma, linfrön, dinkelflingor och havrekli. Luktar då gott iallafall, alltid nåt, haha. Gjorde även en lasange idag, dår jag gjorde bechamelsåsen från grunden. Jag är stolt som en tupp !! Nu kanske alla där ute göra det själv varje gång och tänker att så svårt är det ju faktiskt inte. Och näh, det är inte svårt alls, men har man aldrig gjort det så. Tycker att såser och sånt är lite läskigt faktiskt, men nu har jag bestämmt mig för att prova på lite mer. Kanske blir det tillslut en beasås och majonäs. Vem vet !!

Nu ska jag sätta mig i soffan och se lite fotboll. Skriva en liten önskelista kanske.

image description
Jag vill ha tillbaka solen och värmen tack !!

Kommentarer
Jennie skrev:

Vet inte vad du har för möbler, men jag har inte slipat en enda utan bara grundat och sen målat. Skitsnyggt och betydligt roligare än att slipa! =) Om du inte hunnit så långt med slipandet, gå in på Colorama eller nåt och be om hjälp. Dom blandar efter önskemål! =)

2012-05-30 | 22:53:12
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback