2012-05-07 | 15:58:01

The girl behind the mask.

Ja, jag var väl inte bort så speciellt länge. Suget att blogga lite har dock kommit tillbaka, jag kanske inte kommer göra flera inlägg per dag, men nån gång då jag känner att jag har något vettigt att dela med mig av.
Saker och ting känns lite bättre, vissa saker har ordnat sig till det så mycket bättre, andra saker ligger fortfarande och gnager. Men jag är ändå fylld med positiv enerig, jag har omgett mig med härliga människor hela helgen och gjort saker som har gjort att humöret har stigit.
Visst surade jag ihop rejält i lördags då jag insåg att jag hade missat att anmäla mig till kursen med Memea Mohlin, min idol inom hundvärlden typ, men jag tog ut det på en löptur då jag sprang så svetten rann. Och all snö som föll i lördags var väl onödig.

Annars har jag våldgästat roliga, varma människor, spontan besökt bion, varit med mamma på vårmässa och fått träffa Mat-Tina, gått emot min blyghet och ensam besökt en kollega som förutom att hon sprider en sådan positiv energi, även är grym på hår så mitt stackars tagel fick sig en omgång, jag har varit ute i skogen med två glada, och badsugna monster. Som sagt jag har gjort saker som givit mig energi istället för att dra den ur mig.


När det snöar blask så myser vi inne istället.


I had some things fixed.


Kommentarer
M skrev:

Vad härligt att höra!!! Skönt att du hittat en väg till att finna energi och få utlopp för sånt som tränger dig :)

2012-05-07 | 18:11:59
URL: http://wordsofasmalltowngirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback