2012-10-17 | 14:33:00

Dead things.

 
Klockan är bara lite efter två och jag har redan hunnit med att vaknat till, gå en lång, härlig skogspromenad med mina monster. Slå halvt ihjäl mig, dammsugit, skurat, dammtorkat, börjat byta gardiner,tränat lite ryck, duschat.
Skönt och jag känner mig som en bra människa.
Nu skulle iof inte inlägget handla om hur jag bra jag är, det kom liksom med på köpet.
Nä det skulle handla om det faktum att jag lätt blir arg på döda ting. Om ni läser ovan, så började jag byta gardiner, sen så fastnade stången på något konstigt vis och jag fick inte loss den. Då stiger pulsen, stubinen bränns av och jag blir galen.
Det är sällan jag blir arg på levande saker, irriterad blir jag såklart ibland. Men det händer inte många gånger per år att jag blir riktigt arg på människor och djur.
Däremot döda ting.
Kanske tar jag ut den förtryckta ilskan på alla dessa skålar, mattor, datorer, kuddar osv. För ärligt talat kan jag bli galen på dem. Kastade bla sönder en av mina vispskålar förra året, för att den valde att ramla ner.
 
Så nu vill jag ju faktiskt veta om jag är ensam om att vara såhär galen eller om det finns någon annan där ute som brukar hetsa lös på stackas försvarslösa skålar ?!?!
 
Inte är det lätt att vara arg på någon som är söjna söt. Även om han ligger i soffan.

Kommentarer
Ingela skrev:

Jodå, här kan det minsann flyga såväl skålar som bankas på datorer... HATAR dagar när precis allt ska jävlas och ramla ner! Tror faktiskt att glas och dylikt spontant utvecklar rundade bottnar bara för att kunna välta just de dagar när tålamodet är som lägst.

2012-10-17 | 15:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback