2012-09-25 | 11:55:33

Naturen.

Vi slår till med två inlägg idag.
Söndagen hade jag tänkt spendera i soffan typ. Tre timmars sömn gjorde mig lite lätt slö.
Men ett sms senare så var jag påväg ut i skogen för lite grillning och mys.
Jag tog mig en egen liten tur ut och plockade en hel del blåbär. Och det slog mig när jag gick där, hur bra jag trivs i skogen. Det är det enda stället där jag inte är rastlös, där jag inte funderar ett,två, tre steg framåt. Frisk luft och närheten till naturen för mig harmonisk.
 
 
Jag brukar inte bry mig så mycket om när folk dietar och håller på, inte utåt iallafall. Jag tycker att var och en får tro på vad man vill, även om den utbildade delen av mig vet vad vissa dieter gör med kroppen så brukar jag försöka hålla tyst. Om folk frågar om min åsikt så delar jag ju såklart med mig. Jaja, iallafall vill man dricka pulver en vecka, för att nästa äta choklad, LCHFa, GIa och alla andra möjliga kombinationer, fine.
Dock blir jag lite fundersam när någon inte kan äta färska blåbär för att de är för mycket kolhydrater i dem, MEN att äta på MAX fungerar fint ?!?!
Finn fem fel någon eller ??
 
 

Kommentarer
M skrev:

Haha finn fem fel :) Dietande hit och Dietande dit, jag tror man ska äta det kroppen mår bra av och det kan vara individuellt från person till person, men som sagt skippa blåbär pga kolhydraterna :)

2012-09-25 | 20:44:06
URL: http://wordsofasmalltowngirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback