2012-09-07 | 10:27:41

O dear.

I´m up !!
Vaknade "redan" halv nio idag. För pigg för att kunna sova, för trött för att göra något vettigt.
Har sluttit och slösurfat lite, läst bloggar och letat klänningar. För jag har fortfarande inte hittat någon vettig. De frm från Ellos kom, och åkte tillbaka. De från Nelly har jag inte sett röken av, två veckor senare.
Sen så påpekade mina kära kollegor att jag förmodligen kommer frysa ihjäl om jag ska ha klänning på mig i slutet av september.
Men kan man gå på bröllop i byxor ??
 
Kära far var förbi med en grönsaksgryta som kära mor gjort åt mig. Jag fick även en bunt kartonger, så nu ska jag dyka in i min garderob och se vilka skelett som finns där. Hittar jag nå vettigt kanske jag lägger ut till här så ni får se om det är något ni vill ha. Annars kanske jag donerar allt till typ Myrorna. Då har jag väl gjort något bra !!
 
Fredag it is, och helgen är snart här.
För mig väntar jobb och sedan en tjejkväll med spel.
För er då ??
 
 

Kommentarer
Josefine skrev:

Det beror ju på vilken klädkod (http://sv.wikipedia.org/wiki/Kl%C3%A4dkod) som gäller, är det kavaj som gäller kan du ha byxor/"kostym"/byxdress är det smoking eller högtidräkt så nej. Men annars kan du köra på långklänning (man kan ha det även om man inte är 180 cm lång :-)) med leggings/strupbyxor under (beroende på skor) eller kort klänning med nylonisar i tjockare denier + kavaj eller fin kofta.

Kram kram

2012-09-07 | 14:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback