2013-06-19 | 00:21:28

Tisdag.

Jag fick för ett tag sedan höra av en kollega att han den första tiden som han hade jobbat med mig, hade uppfattat mig som dryg.
En annan kollega berättade efter att jag hade varit på en fest med några vänner till henne, att en kille trodde jag var en person som dissade och inte släppte in vem som helst.
Båda två har rätt, på ett sätt. Jag är blyg när jag hamnar bland nya människor. Detta gör att jag antingen blir helt tyst, eller surrar om helt värdelösa saker.
Eftersom babblande om saker, gör att det blir ännu mer pinsamt, så har jag försök med den andra strategin. Att bli helt tyst alltså.
Det uppfattas säkert som om att jag inte alls är intresserad av andra personer, jag gör mitt och that´s it. Samma sak när jag hamnar bland folk som jag inte känner, tillsammans med folk som jag känner, så tar jag min tillflyktsort såklart till de som jag redan är bekväma med.
Det är en osäkerhet som grundar sig att inte säga de rätta sakerna, eller vara tillräckligt rolig osv. Vilket egentligen är ganska så löjligt.
Men hey things can change och tack vare att jag försökt vara lite mindre mesig, så har jag under våren träffat så många nya roliga bekantskaper.
Som gänget jag tillbringade kvällen med på Nodo, glada, roliga och galna tjejer.
 
Det kanske kan bli folk av mig med en vacker dag !!
 
 
 
I morgon väntar ledig dag med sovmorgon, löpning, frisör och ytterligare en kväll på Nodo.
Bara två arbetsdagar kvar och sedan är det dags för semester.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback