2013-05-26 | 20:04:33

Body and soul.

Vilken bra helg jag har haft. Egentligen en ganska så bra vecka.
Har tagit mig iväg varje kväll för att göra något, fotboll, Nodo, besök typ. Bara fredagen som jag egentligen satt hemma och grubblade. Drog täcket över huvudet och låssades som att världen inte fanns.
 
Har varit husvakt åt mor och far i helgen, så på lördagen packade jag in hundarna i pappas röda fara och åkte ut till Munkis.
Har kommit på ett sätt för även Jenny att bli brun. En löptur innan man lägger sig i solstolen så hålls den värsta rastlösheten på plats.
Jag sprang i mina gamla skogar både fredag och lördag, och det var hur härligt som helst !!
På lördagen stannade jag till så att pojkarna fick bada lite, innan vi sprang hem för att mysa på gården i några timmar.
Hemma i stan blev det lite grillning på innergården. Den tog dock slut lite fortare än planerat, så jag och Bee passade på att våldgästa Nina för att spana in hennes nya lägenhet.
Ett SMS senare så satt vi på MAX och surrade. Kom väl hem strax före två den natten.
 
Idag så blev det intervaller och lite löpbus på LF. Lite sega ben, men det var ändå härligt att vara ute i solen och röra på sig.
Mor och far kom hem idag, så jag åkte ut för att uppvakta mamma på Mors-dag och höra hur de hade haft det.
Har precis kommit in genom dörren och är gode slut i kropp och knopp. Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan tills det är dags att krypa i säng.
 
En helg som fyllt mig med energi, goa, glada människor som finns runt omkring mig. Spontana upptåg och en kropp som fungerat när jag velat använda den.
Idag begär jag ingenting mer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback