2014-01-22 | 10:24:28

Bit ihop.

Först som svar till den som tyckte jag skulle bli djurskyddsinspektör. Tro mig, det är ingen bra idé för fröken Pettersson. Skulle sluta med fängelse efter det att hon misshandlat någon idiot som inte tagit hand om sina djur ordentligt. Bara tanken av alla djur som far illa där ute i världen, gör att pulsen stiger.
 
Jag har några mål för 2014, inga löften, utan bara mål. Mål för personlig utveckling, några träningsmål osv.
Igår kom jag på en sak till jag bör träna på under detta året. Började lära mig en ny övning i gymmet, en övning som handlar väldigt mycket om teknik. Såklart funkar den inte direkt och jag blir rejält pissed.
Tävlingsmänniskan i mig vill alltid vara bäst, jag vill alltid kunna allting på en gång, och kan jag inte det så flyger humöret all världens iväg. Ibland blir det även så att jag ger upp (matematik har den påverkan på mig). I andra fall så fortsätter jag kämpa, men ofta rätt blockerad, alldeles för sur för att prestera bra.
Så ett personligt mål för detta året är att inse att jag behöver inte alltid vara bäst på allting direkt. Att se det som en utmaning istället för att känna mig defeted och bli nedslagen.
 
Har gett mig den på att klara av att göra tekniskt bra ryck, så det är bara att nöta, nöta och åter nöta. Dock inte ikväll, jobb och ömmande trapz ger kroppen en chans att smälta de nya intrycken.
 
Har ni några mål för 2014 ??
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback