2014-01-20 | 20:38:32

Minnet.

Tänker inte skriva om kylan här. Den har det pratats nog om på Facebook, på jobbet, bland vänner, ja i princip överallt.
Istället ska jag skriva om min nya kalender som hänger på min köksvägg så fint.
Den senaste tiden har jag helt tappat minnet. Vet inte om det beror på ålder, stress eller att jag fått för många hårda slag i huvudet. Jag har seriöst stora problem med att komma ihåg saker. Jag glömmer bort möten, inbokade tider, saker som jag ska passa, kan somna med ljus tända osv.
Än så länge har jag kommit ihåg att gå till jobbet varje arbetspass, samt att rasta och mata mina hundar, men kanske är det bara en tidsfråga innan jag blir uppäten av mina monster eftersom de inte har fått mat på några veckor.
Jag kan komma ihåg en sak när jag kliver upp på morgonen, några timmar senare har jag helt glömt bort det jag skulle göra. (förlåt min fackklubb).
 
Men nu !! Fick en almanacka av mormor och i den har jag skrivit upp allt viktigt och oviktigt som händer de närmsta veckorna. Så fort jag får en ny uppgift i livet, för jag ner den där så att jag inte ska glömma bort. Jag känner mig så strukturerad och duktigt !!
Varje gång jag passerar är det nästan så att jag blir lite upphetsad.
Så nu känner jag att jag är på banan igen.......tills jag glömmer bort att den sitter där. :).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback